Dekorera på din fest!

När man ska planera en större fest vill man gärna att allt ska bli så perfekt som möjligt. Lägger man tid och pengar på tillställningen önskar man att alla gäster ska få en fin upplevelse. Eftersom det finns en otrolig frihet i hur man planerar en fest blir det nästan för mycket att välja på. För att göra det något lite enklare kan man jobba efter ett valt tema. Detta tema kan då verka som en röd tråd hela vägen ifrån hur inbjudningskorten ser ut till hur du väljer att dekorera festlokalen.

Välj vårtema för festen
Nu när det är vår är det logiskt med vårtema: Fina blommor, helst mycket vitt och grönt, ljust och fint, lättsamt. Det fungerar i alla lägen. Det är fortfarande för kallt att ha en fest utomhus men man kan låtsas så mycket som möjligt genom att ta in grönskan och ljuset i festlokalen. Vita dukar med gröna inslag, gröna servetter, buketter med till exempel liljekonvaljer eller andra vårblommor är inte fel. Glad musik som ska vara inbjudande och lättsam, det kan inte gå fel.

Blommorna kan du sedan dekorera med på en mängd olika vis. Det vanligaste är att sätta dem i vaser eller krukor på borden, men om du tänker utanför boxen kan du få till mycket kreativa dekorationer. Varför inte hänga blommor i glasflaskor eller krukor i taket, eller kanske klä lampor eller andra detaljer i rummet med blomster.


Publicerat

i

av

Etiketter: