Filmer som kommer på bio våren 2017

Filmälskare har alltid premiärer att se fram emot under året, och denna vår behöver ingen bli besviken. Förväntningarna är stora på många av de premiärer som visas under våren!

Många världen över väntar med spänning på nästa del i Fifty Shades of Grey-serien. Fifty Shades Darker kommer på bio i februari, och fans världen över har fascinerats av den mystiske och farlige Mr. Grey och vill veta hur hans och Anastasias relation utvecklas. Det blir definitivt en het film som osar av sensualitet!

En del äldre filmer gör comeback under åren 2017 och kommer att glädja många. Alla Pirates of the Carribean fans har något att se fram emot, för i maj kommer nästa del av filmen, fortfarande med Johnny Depp i huvudrollen. Ett annat kärt återseende blir det när Baywatch-gänget är tillbaka i vår.

Daniel Espinosa är en svensk regissör som bland annat med Snabba Cash har tagit sig långt även utanför landets gränser. Han har regisserat filmen Life med en imponerande lista av skådespelare, bland annat Jake Gyllenhaal och Ryan Reynolds.

Det är helt enkelt en spännande filmvår vi har framför oss!


Publicerat

i

av

Etiketter: