Om filmen Interstellar

matthew-mcconaughey-in-in-014Interstellar är en film som helt klart alla borde se, och denna klassades faktiskt till och med som världens bästa film när den först kom ut. Den hyllades verkligen av många åskådare och recensenter när den kom ut! Detta är någonting som man verkligen kan förstå eftersom att den har en sådan otroligt bra handling, budskap och samtidigt som den är så himla välgjord. Sedan så är det ju bara ett plus att det är snyggingen Matthew McConaughey som är huvudskådisen!

Vad som är så fantastiskt bra med filmen Interstellar är dess budskap och den fantastiska storyn. När man börjar se på filmen så kastas man direkt in i en miljöförstörd planeten Jorden, som vi människor helt har förstört. Det går inte att leva kvar på planeten länge till och därför så måste mänskligheten hitta en ny planet någonstans att leva vidare på. Detta är Matthew’s uppgift tillsammans med några andra och den är verkligen spännande genom hela filmen.

Filmen klassas som en Sci-Fi, Äventyr och dramafilm. Det är väldigt bra för även om filmen mestadels handlar om de spännande delarna så ingår det även en hel del drama vilket gör att man också blir väldigt berörd. Dramatiken i denna film är mestadels det att Matthew måste skiljas från sin dotter när han åker ut i rymden för att hitta en ny planet till mänskligheten.

Det är verkligen en sådan fantastisk bra illustration av hur vår fina planet faktiskt kan komma att se ut i framtiden om vi inte börjar göra någonting åt det och tänka mer miljömässigt. Miljöproblemen som finns idag ignoreras tyvärr allt för ofta av väldigt många människor, och om detta fortgår så kommer planeten att bli förstörd på ett eller annat sätt!

Interstellar är helt enkelt en film som verkligen får en att tänka och som alla borde se! Ett fantastiskt budskap i kombination med en extremt bra och välgjord film.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *