Roligt och enkelt julpyssel

christmas-craft-for-kids-27När det snart är juletid med allt mysigt som där ingår, så är det mycket pynt som behöver införskaffas så att man kan pryda sitt hus så fint och juligt som bara möjligt. Detta förstärker nämligen den viktiga julkänslan otroligt mycket. Att sätta sig ned tillsammans med sina barn, vänner eller familj och göra detta julpyssel är också någonting som förstärker julkänslan samtidigt som det för er varandra närmre. Det finns verkligen många olika sorters julpyssel som man kan göra!

Ett exempel på julpyssel är att göra en rolig adventskalender. Denna kan man utforma på många olika sätt, antingen om man vill göra en budgetkalender där man sätter upp 24 kuvert och lägger någonting i som inte kostar någonting, exempelvis uppdrag eller annat. Om man hellre vill göra en lite roligare som istället kostar lite mer så kan man också göra 24 kuvert eller lådor, och sedan köpa 24 saker att lägga i dem. Sedan kan man turas om att öppna dem varje dag.

En annan sak man kan göra är pepparkaksetiketter. Dessa är mycket roliga att sätta på exempelvis julklapparna eller på dörrhandtagen i hemmet. Det är mycket enkelt att göra dessa pepparkaksetiketter, och det är bara att ta fram pepparkaksformarna där hemma och lägga dem på en bit papper. Sedan är det bara att rita av, klippa ut och dekorera dessa precis som man vill. Se till att göra ett litet hål och sätta ett fint band i så att ni kan sätta fast dem eller hänga upp dem där ni vill.

Det finns också pastagranar som man kan göra. Detta är också mycket enkelt, och det du behöver göra är att måla pastan och limma ihop dem till en vacker julgran. Färgen behöver vara hobbyfärg och du kan måla dem i precis vilka färger du vill. Det blir mycket fint och festligt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *