Tips på bra bakböcker

tips-1Att ha en del kokböcker med inriktning på bakning i sitt hem är nästan ett måste för att man enkelt skall få inspiration och hitta roliga recept som man vill göra. Här kommer det därför att tipsas om diverse bakböcker för att ni skall kunna baka så mycket som möjligt och bli riktigt inspirerade!

Först och främst så finns det en bok vid namn Sweet Christmas, författad utav den fantastiska Leila Lindholm. Denna bok är ju helt perfekt att använda sig av när det vankas juletider eftersom att den innehåller riktigt härliga recept för allt som kan tänkas bakas inför julen. Det finns här allt ifrån nytänkande och moderna godsaker till riktigt klassiska bakverk. Att införskaffa sig denna bok och välja ut vad ni skall baka tillsammans med din familj innebär verkligen många mysiga stunder för er där hemma.

För den som är intresserad av cupcakes och vill ha en massa inspiration för detta så har Leila Lindholm även skapat en bok vid namn ”Hello Cupcake!”. Här får du verkligen en massa inspiration och recept för hur du skall göra dina nästa cupcakes! Det finns recept för både stora som små.

Det finns också en bok skriven av den mycket begåvade Roy Fares, som har namnet ”Sweet!”. Här finner du hela femtio noga utvalda recept som också är Roy Fares’s allra favoritrecept. Det finns här recept på allt ifrån lite mer komplicerade och överdådiga recept till lite enklare men ändå supergoda recept. Det finns verkligen många roliga recept i denna bok!

Lomelinos glass är också en bok som man verkligen borde ha i sitt kök! Denna är skriven av Linda Lomelino som också är författare till många andra välkända bakböcker. Det finns här mängder av olika glassar och desserter som man verkligen borde prova på att baka. Lomelinos glass rekommenderas varmt för alla glassälskare där ute!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *