Tips på bra serier

aliexpress-tips-reviewÄr det så att du ligger hemma och är sjuk och behöver en ny serie att dyka in i, eller vill du helt enkelt bara hitta en ny serie att se på av någon annan anledning? Serier är verkligen ett lite roligare alternativ till film, eftersom att den inte tar slut lika fort som en film och det är verkligen kul att sätta sig in i den och följa den på riktigt och huvudpersonernas liv. En serie blir som en del av en till slut, haha. I detta inlägg kommer det därför att komma en del tips på bra serier att se på!

Först och främst så har vi serien Gilmore Girls som är ett måste för alla som gillar härliga tjejserier präglade av mycket humor. Här får man följa singelmamman Lorelai Gilmore och hennes dotter Rory Gilmore, och den innehåller mycket drama, humor och olika sorters livshändelser. Himla mysig!

Sedan är det också en rolig serie som heter ”Grace and Frankie”, vilken är en väldigt rolig serie som handlar om två 70-åriga damer. De har precis blivit singlar eftersom att deras män visade sig vara homosexuella och blivit kära i varandra. En väldigt unik och rolig handling!

För de som är ute efter en läskig och extremt spännande serie att se på så är American Horror Story den rätta serien att se på. Här är varje säsong fristående, och varje säsong har en enskild och unik story som är både läskig och rysligt spännande. Ibland har de även gästskådespelare så som Lady Gaga och Adam Levine!

Om du är på jakt efter en barn- och ungdomsserie så är Pretty Little Liars ett väldigt bra alternativ. Här får man följa ett gäng High School-tjejer i deras jakt på ”A” som har börjat terrorisera deras liv på olika sätt. Den är verkligen spännande!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *